Σέλευκος ΕΠΕ - Ασφαλιστικό Πρακτορείο 210 807 9936
Μενού

Ασφάλιση Ζωής

Ασφάλιση Ζωής

Η Απλή Ασφάλιση Ζωής εξασφαλίζει τους αγαπημένους μας ανθρώπους στην εξαιρετικά δύσκολη στιγμή που κάτι απρόοπτο μας συμβεί. Η ΣΕΛΕΥΚΟΣ ΕΠΕ σας παρέχει προγράματα Ασφάλισης Ζωής από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Η Ασφάλεια Ζωής σάς προσφέρει μια σειρά από πολύτιμα οφέλη, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να:

  • Αποδείξετε έμπρακτα την αγάπη για την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που εξαρτώνται οικονομικά από εσάς
  • Φροντίσετε για την οικονομική ανακούφιση της οικογένειάς σας, εξομαλύνοντας την περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα
  • Διασφαλίσετε τη χρηματοδότηση των σπουδών των παιδιών σας, καθώς και την αποκατάστασή τους χωρίς δραματικές αλλαγές στη ζωή τους
  • Διατηρήσετε και να προστατέψετε την ακίνητη περιουσία σας, εξασφαλίζοντας την πληρωμή των φόρων κληρονομιάς
  • Παρέχετε το απαραίτητο κεφάλαιο για την αποπληρωμή των υπολοίπων πιστωτικών καρτών, προσωπικών ή στεγαστικών δανείων σας
  • Διατηρήσετε την ποιότητα ζωής της οικογένειάς σας
Ασφάλεια Ζωής
Τα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν ότι η απουσία τους από τη ζωή θα οδηγήσει στη δημιουργία έντονων οικονομικών αναγκών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα (π.χ. φόρος κληρονομιάς, μειωμένο εισόδημα της οικογένειας που πρέπει να αναπληρωθεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αποπληρωμή δανείων κ.α.). Η Ασφάλιση Ζωής απευθύνεται επίσης και σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση απουσίας από τη ζωή των ιδίων ή σημαντικών στελεχών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής που ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες σας.